Tevékenységi területeink


 Tervezés:

Cégünk megalakulása óta technológiai hűtésrendszereket tervez ipari felhasználók részére, így megbízhatóan nyújtunk segítséget és adunk tanácsot cégének tervei megvalósulásában.MP900385255

Tervezőmérnökeink átfogó ismeretekkel és szakmai tapasztalattal rendelkeznek az ammóniás és freonos hűtőrendszerek tervezésében, kivitelezésében.

Hűtő- és fagyasztókamrák, hűtőtornyok, hűtőalagutak, hűtőgépházak teljes tervezését ugyanúgy elvégezzük, mint gyógyszergyári tiszta terek légtechnikai megtervezését.

Tervezőink minden esetben az igényfelméréstől a tervrajzok átadásáig egyeztetnek, kapcsolatban állnak a megrendelővel.

Tervezéssel párhuzamos szakértői feladatok, amelyekben segítségére lehetünk:

-       szakvélemények

-       tanulmánytervek, energetikai vizsgálatok

-       hatósági eljárások lefolytatása

-       hatékonysági felülvizsgálat


Kivitelezés:

Kivitelezési projektjeink teljes folyamatának lebonyolítását vállaljuk (fővállalkozóként is), beleértve a beszerzést, üzembe helyezést majd a műszaki átadást.

Főbb területeink: kompresszor gépház – telepítés, áthelyezés, kondenzátor beépítés, ammóniás csőhálózatok szigetelése, szerelvényezése, tartályok javítása, telepítése, hűtőkamrák kivitelezése

Kivitelezéseink során a beépített anyagok és berendezések minőségét, megbízható és kipróbált partereink termékei biztosítják.

A garanciális idő letelte után is ellátjuk projektjeink gondozását, szerződéses és eseti szervizelését, karbantartását.

A kiváló partnerségi kapcsolat megteremtéséhez kivitelezéseinkhez a megfelelő technikai feltételekkel, engedélyekkel, biztosítással rendelkezünk, mind személyi mind tárgyi tekintetben.

Szerviz és karbantartás:

Telepített berendezéseink, gépeink illetve partnereink meglévő ammóniás és freonos berendezéseinek szervizelését és karbantartását, szervizháttérrel, képzett szak-technikusaink végzik az ország egész területén.

Többféle konstrukcióval, átalánydíjas és eseti karbantartási, javítási szerződéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Légtechnika:

Cégünk vállalja tiszta terek, logisztikai létesítmények, ipari-nagyüzemi légtechnikai berendezéseinek, rendszereinek tervezését, kivitelezését, átépítését, bővítését.

Alkatrész kereskedelem:

Szerviz szolgáltatásunk egyik kapcsolódó tevékenységi köre – a karbantartásokhoz és az eseti javításokhoz szükséges alkatrészek beszerzésén túl – az üzemeltetés során felmerülő, cserélni kívánt vagy biztonsági készletre vásárolt alkatrészek, berendezések kereskedelme.

Speciális tevékenységeink:

Jégpályák tervezése, üzembe helyezése és karbantartása

  • jéggyártó gépek telepítése, karbantartása
  • jégellátás a kereskedelem (halpultok jégellátása) illetve az élelmiszeripar        (halak, zöldségek és gyümölcsök illetve a különféle húsok és pékáruk hűtése) részére

 

Ipari hűtésrendszerek karbantartása

Ipari hűtésrendszerek karbantartásaCégünk nem csak ipari hűtésrendszerek telepítését, hanem szervizelését, karbantartását is vállalja. Ez különösen fontos az ipari hűtés esetén, hiszen egy kis meghibásodás is óriási károkat okozhat. Ezt javítani, pótolni sokkal nagyobb teher egy cég számára, mint megelőzni.

A nagyobb hibák jelentős része elkerülhető rendszeres ellenőrzéssel, és a kis hibák időben történő javításával. A rendszeres felülvizsgálattal, vagyis a hibamegelőzéssel elkerülhetjük egyrészt a károkat, másrészt pedig az esetlegesen bekövetkező hibák javításának költségeit. Cégünk vállalja továbbá, hogy az ipari hűtésrendszerekhez szükséges alkatrészeket beszerzi, legyen szó akár cseredarabról, akár biztonsági okokból vásárolt pótalkatrészről.

Kérdése van az ipari hűtéssel kapcsolatban? Új rendszert szeretne terveztetni, telepíttetni, esetleg megbízható szervizt keres már meglévő rendszeréhez? Cégünk tapasztalt szakemberei szívesen állnak rendelkezésére! Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

 

Tudnivalók a szivárgásvizsgálatról

Tudnivalók a szivárgásvizsgálatról Aki kellően jártas az ipari hűtőrendszerek terén, tisztában van azzal, hogy a rendszerek működéséért felelős berendezéseket, mint például a klímát vagy a hőszivattyút kötelező rendszeresen szivárgásvizsgálat alá vetni annak érdekében, hogy a balesetek és a nagyobb meghibásodások elkerülhetővé váljanak.

A szivárgásvizsgálat menete rendkívül összetett, ezért fontos, hogy csakis tapasztalt, az ellenőrzése jogosult szakemberre bízza a műveletet! Miután bejelentette a szóban forgó berendezéseket, regisztrálta azokat az országos online adatbázisban és elkészült a szivárgásvizsgálati terv is, ami kiterjed a kritikus pontokra, megkezdődhet a tényleges vizsgálat. A műveletet a szakemberek az erre kifejlesztett ellenőrző eszközökkel és műszerekkel végzik a tervben megjelölt feltételezett szivárgási pontokon. A vizsgálat során megállapítják, hogy a szivárgás mértéke a megengedett érték alatt marad vagy túllépi azt.

Ha színvonalas szolgáltatás keretein belül végeztetné el a szivárgásvizsgálatot, keressen minket bizalommal!