Szerviz


Fő tevékenység : szerviz és alkatrészellátás

Szerviz részlegünk vállalja a saját tervezésben és kivitelezésben telepített ammóniás és freonos rendszerek berendezéseinek garanciaidőn túli, időszakos és eseti szervizelését, karbantartását.szerviz

Természetesen partnereink már meglévő hűtési technológiájának berendezéseinek, gépeinek karbantartását is vállaljuk, legyen szó eseti szervizelésről, felújításról vagy cseréről.

Karbantartási tevékenységünket a legjobb szolgáltatási hatékonyság elérése érdekében 0-24 órás elérhetőséggel vagy távfelügyeleti rendszerben látjuk el.

Cégünk partnere a GEA Refrigeration Technologies-nek, így szerviz szolgáltatásunk egyik fő irányvonala a GEA-Grasso hűtőberendezések telepítés utáni alkatrész ellátása, de ettől függetlenül lehetőség szerint bármilyen típusú berendezés alkatrész ellátását és karbantartását biztosítjuk.

 

Egyéb szerviztevékenység: szivárgásvizsgálat, felépítményhűtők javítása

Szivárgásvizsgálat (HKTSZ) illetve hűtőközeg nyilvántartás a HLH rendszerben

Cégünk bármilyen hűtőközeggel rendelkező hűtőrendszer szivárgásvizsgálatát elvégzi, illetve a vizsgálat során megszünteti  a szivárgás okát, meggátolva ezzel a hűtőközeg csökkenését.

Rendelkezünk a szolgáltatás biztosításához szükséges humán és tárgyi infrastruktúrával, az OMKT által előírt és rendszeresen ellenőrzött megfelelő szakmai személyzettel, mérőműszer- és eszközparkkal, telephellyel, számítástechnikai háttérrel.

A szivárgásvizsgálatra vonatkozó ajánlat elkészítésekor egyedi és kedvező árakat alkalmazunk az egyszeri, valamint a szerződéssel lekötött fél-, vagy évenkénti rendszeres vizsgálatokra.

A szivárgásvizsgálatra vonatkozó árajánlat minden esetben tartalmazza:

  • segítségnyújtást a berendezések regisztrációjához
  • szivárgásvizsgálati terv elkészítését, feltöltését HLH Monitoring rendszerébe, 1 darab nyomtatott példány átadását a megrendelőnek
  • szivárgás vizsgálatot
  • berendezéskártya kiállítását, helyszíni kihelyezését

Kérjen tőlünk az Ön rendszerére vonatkozó árajánlatot!

 

Felépítmény hűtők javítása:

Új szolgáltatásként szervizünk hűtőkamionok, hűtődobozos teherautók raktérhűtőinek megépítését, felújítását, javítását és szivárgásvizsgálatát is vállalja a pár autós parktól a flottáig.

Kérjen tőlünk az Ön gépjárműparkjára vonatkozó árajánlatot!


Hűtőkamrák:

Igény esetén telepítünk hűtő kamrákat, melyeket üzembe helyezünk és karbantartunk!

Hűtőkamráink élelmiszer vagy egyéb hűtést igénylő termékekhez, az Ön igényeinek (hely, méret) megfelelő kialakítás és felhasználás szerint kerül kidolgozásra.

 

Méret és felhasználás korlátok nincsenek, csak hűtési megoldások!

 AJÁNLATKÉRÉS ESETÉN KÉRJÜK, AZ ALÁBBI PARAMÉTEREKET SZÍVESKEDJEN MEGADNI:

-           Hűtőkamra mérete (külső)

-           Kamrahőmérséklet, betárolt áru hőmérséklete

-           Betárolt áru fajtája, mennyisége

 

Kérjen tőlünk Önre szabott árajánlatot!

 

 

Szakszerű szivárgásvizsgálat profiktól Önnek is!

Szakszerű szivárgásvizsgálat profiktól Önnek is!A klíma- és hűtőrendszerek meghibásodása sokszor nem egyértelmű, vagy nem észrevehető jeleket, illetve tüneteket mutat. Ahhoz, hogy időben megtaláljuk és kijavítsuk a hibákat, szükség van precíz szervizre, ami egy szivárgásvizsgálatot gondosan és megbízhatóan végez el!

A szivárgásvizsgálat a hűtőközegek esetében törvényileg előírt követelmény, amit rendszeresen el kell végeztetni. A klíma- és hűtésrendszerek olyan, az ózonra káros anyagokat tartalmaznak, mint a fluor, vagyis az F gázok, amik a levegőbe jutva károsítják a környezetet. Az előírás szerint a három kilogrammnál nehezebb berendezéseket kell rendszeres szivárgásvizsgálatnak alávetni, amit kizárólag képesített szakemberekből álló csapat, illetve cég végezhet el.

Óvja berendezéseit és kerülje el a bírságokat! Keressen minket bizalommal és vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, hogy minél előbb elvégezhessük a kötelező szivárgásvizsgálatot az Ön berendezésein is!

 

Lépjen a kapcsolatba  a szervizzel!

Szerviz:

Balogh József szervizvezető                                                        Szerviz ügyelet: 06 20 452 7475

mobil: 06 20 452 7475 és 06 20 807 5805                                   telefon és sms is

e-mail: info@genatrade.hu 

servicee