Mezőgazdaság – Élelmiszeripar


Cégünk a mezőgazdaság és az élelmiszeripar szinte minden területén szolgáltat, ahol hűtésre van szükség a feldolgozási vagy a gyártási technológia során.elelmiszer2

Hűtési rendszereket és berendezéseket tervezünk, telepítünk és karbantartunk -30°C és +5°C közötti hőmérséklet tartományban, amelyek igény szerint tartják, vagy megfelelő ütemben csökkentik a hőmérsékletet a választott hűtőközeg által.

Vállaljuk:            mezőgazdasági területen

- hűtőházak, konzervgyárak, vágóhidak

élelmiszer ipari területen

- tejüzemek, üdítőital gyárak, sörgyárak, borkombinátok, húsüzemek

- élelmiszer alapanyag üzemek

hűtési technológiájának teljes körű kezelését.

Referenciamunkáink között megtekintheti iparági tevékenységünk részletes leírását.