Energetika – Felülvizsgálat


Tervező részlegünk vállalja hűtési technológiák és rendszerek felülvizsgálatát, valamint a már meglévő, felújításra, bővítésre, technológiaváltásra vagy leszerelésre váró rendszerek hatékonyságvizsgálatát műszaki, energetikai és termeléshatékonysági szempontból.

Szervizünk elvégzi Ön helyett hűtőrendszerének biztonságtechnikai felülvizsgálatát!

- túlnyomás kapcsolók, vészkapcsolók, vészszint kapcsolók ellenőrzése

- vészvilágítás, vészszellőzés ellenőrzése

- csőhálózat ellenőrzése

- szakvélemény elkészítése

Energia megtakarítását kezdje velünk!

Referenciamunkáink között megtekintheti iparági tevékenységünk részletes leírását.

 

Minden, amit az energetikai felülvizsgálatról tudni szeretne

Minden, amit az energetikai felülvizsgálatról tudni szeretne A legtöbb vállalkozó már találkozott az energetikai felülvizsgálat fogalmával, azonban nagyon sok téves információ kering az eljárásról, ezért mindenképp érdemes tájékozódni a szolgáltatásról, mielőtt igénybe venné, így elkerülhetőek a félreértések.

Az energetikai felülvizsgálat egy olyan eljárási módszer, amely során a szakemberek a manapság érvényes jogszabályoknak megfelelően vizsgálják egy adott vállalkozás hőtermelő és légkondicionáló berendezéseinek energetikai állapotát, majd ezt követően javaslatot tesznek a hatékonyságnövelési lehetőségekkel kapcsolatban. Az energetikai felülvizsgálat a vállalkozás javát szolgálja, hiszen a szakemberek rávilágítanak, hogyan lehetne még energiatakarékosabban működtetni a gépeket, mely a kiadások jelentős csökkentéséhez vezet hosszú távon.

Ha szeretne Ön is előnyös helyzetbe kerülni vállalkozásával minden szempontból, forduljon hozzánk bizalommal az ellenőrzésért! A színvonalas szolgáltatást garantáljuk!

 

A hűtési technológiák felülvizsgálatáról bővebben

gena-kft.hu.18.01A hűtésre szolgáló rendszerek teljesítménye eltérő lehet, attól függően, hogy a rendszer technikailag mennyire hatékony. A rendszert mindig lehet fejleszteni, magasabb szintre emelni annak érdekében, hogy a kitűzött szakmai célokat elérjük vele.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat hűtési technológiák felülvizsgálatával kapcsolatban! Érdemes rendszeresen időt szakítani ilyen ellenőrzésekre, hiszen hosszú távon a vállalkozás érdekeit szolgálja vele, amivel még sikeresebbé teheti azt.

A hűtési technológiák felülvizsgálata során teljeskörű biztonságtechnikai ellenőrzést végzünk, ennek eredményeképpen pedig pontosabb képet kapunk a rendszer állapotáról. Érdemes lecserélni vagy inkább felújítani kellene? A hűtési rendszer bővítése is lehet cél.

Kapcsolók, világítás, csőhálózat – ezeket mind aprólékosan ellenőrizzük, majd a felülvizsgálat utolsó lépéseként szakvéleményt készítünk. Ennek alapján Ön egy energiatakarékosabb, modernebb hűtési rendszert valósíthat meg!

Megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot és azonnali árajánlatot kérhet a hűtési technológiák felülvizsgálatára!